Home arrow Zingeving Individuen
Drie_Vrouwen_150.jpg
Zingeving Individuen
Persoonlijke groei door Prana healing PDF Afdrukken E-mail

Ieder menselijk wezen kan persoonlijk groeien. Het enige dat daarvoor nodig is, is een vrije wil. Sommige mensen hebben het nodig om zich de wil te her-inneren. Anderen moeten de wil bevrijden van oude patronen.

Iedereen doet het op een verschillende manier, met hulp van verschillende mensen of bronnen.

Ook ik ondersteun mensen in dit proces. Het is een mooi proces, dat gedaan wordt door moedige mensen. Het betekent namelijk dat je niet kiest voor de makkelijkste weg, en dat je niet wegvlucht voor je problemen, maar ze onder ogen durft te zien.

In dit proces gebruik ik Prana-Healing. Deze healing ruimt vervuilde energie op en vult de schone energie aan. Dit versterkt de innerlijke kracht, die je nodig hebt voor je veranderingsproces. De healing gebeurt in stilte, maar desgewenst kan er aansluitend of voorafgaand een adviesgesprek plaatsvinden.

Neem contact op als je een afspraak wil maken met Pam Leenheers: 06-25527550.

 
Leiderschap PDF Afdrukken E-mail

Zinvol zijn, dat wil iedereen. Als persoon, op het werk of bij andere activiteiten. Als personal coach help ik je de leider te worden van je eigen leven. Jouw eigen zingeving te vinden door jouw persoonlijke kracht aan te boren en in te zetten. Dit zal leiden tot authentiek leiderschap, omdat je beter in je vel zit. Hierdoor zal ook jouw uitstraling veranderen en anderen zullen dit zeker opmerken.

Referentie van Marieke Verkerk (35 jaar), zelfstandig onderneemster en oprichtster van "Naar Binnen", een raadspraktijk voor kinderen die geconfronteerd worden met vragen over zingeving.

Lees meer...
 
Zinergie PDF Afdrukken E-mail

Als spiritual healer werk ik met Prana-energie. Prana is de energie die je opdoet als je in de natuur vertoeft. De natuurlijke energie harmoniseert ons lichaam, zodat de kracht die verloren gaat in het leven van alledag weer in balans komt. Ik kanaliseer de prana-energie, waardoor je beter bij je innerlijke kracht kan. Deze behandeling kan zowel als aanvulling op de personal coaching worden gegeven, als afzonderlijk. Voor meer informatie kun je contact met me opnemen via de knop 'contact' op deze website.

Referentie van Bert van H. (57 jaar), in verandering van KPN manager naar eigen bedrijf:
Het is lastig in woorden uit te drukken wat je voelt of ondergaat tijdens de prana-behandeling en wat precies het effect is. Laat ik gewoon mijn ervaring weergeven. Het huis van Pam (en Pam zelf) geeft me zowiezo een gevoel van rust en welkom zijn. Tijdens de prana-behandeling komt er over mij een enorme ontspanning, een wegzinken in een oceaan van vrede. Er komen wel gedachten op over alledaagse dingen, over zorgen, over wat er nog moet, maar die zweven weer even gemakkelijk weg.

Lees meer...
 
© 2022 www.zingeving.org
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.