Home arrow Referenties arrow Personal coaching bij starten eigen bedrijf
Drie_Vrouwen_150.jpg
Personal coaching bij starten eigen bedrijf PDF Afdrukken E-mail

Referentie van Marieke Verkerk (35 jaar), zelfstandig onderneemster en oprichtster van "Naar Binnen", een raadspraktijk voor kinderen die geconfronteerd worden met vragen over zingeving.

Ik heb de coaching van Pam als heel prettig ervaren. Het was praktijkgericht en met beide benen op de grond. Het was aanvullend en verdiepend, maar het bleef altijd mijn verantwoordelijkheid, mijn keuze wat ik met de informatie deed.
De waarde van Pams coaching voor mijn werk is:

- mij helpen in het ondernemer worden/zijn. Ik kon mijn onzekerheden over diverse aspecten van het ondernemen kwijt. Ze heeft me geholpen meer op mijn intuïtie te vertrouwen;
- het praktisch en praktijkgericht meedenken met wat ik al bedacht had of waar ik nog helemaal niet aan gedacht had. Bijvoorbeeld op het gebied van de doelgroep, de acquisitie, het financiële stuk, de groeimogelijkheden en de presentatie;
- het geven van praktische tips en informatie;
- het leren denken als ondernemer. Bijvoorbeeld simpel denken wanneer het niet ingewikkeld hoeft te zijn. Niet dingen doen omdat de meeste ondernemers bepaalde dingen doen, maar me op mijn zaak richten en de informatie aanpassen aan mijn situatie.

 
© 2020 www.zingeving.org
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.