Home arrow Referenties arrow Prana bij verwerking overlijden van ouders
Drie_Vrouwen_150.jpg
Prana bij verwerking overlijden van ouders PDF Afdrukken E-mail

René de Vries, zelfstandig ondernemer 
Na een goed besluit om te stoppen als druk ondernemer, ben ik in korte tijd allebei mijn ouders verloren. In januari 2006 overleed mijn vader en een half jaar daarvoor is mijn moeder overleden. In november 2006, ongeveer een jaar nadat mijn vader in het ziekenhuis kwam, kwam ik mezelf tegen.

Je staat stil bij het feit dat je zelf ook niet onsterfelijk bent. Door de tijd die je als niet werkende “lijkt” te hebben, ga je nog meer over het leven nadenken. Bij toeval, toeval bestaat volgens mij niet, kwam ik in contact met Pam Leenheers. Pam was een luisterend oor. Ik wist natuurlijk zelf ook wel wat er aan de hand was, maar het leek alsof ik een stukje bevestiging hiervan wilde krijgen. Pam stelde voor om een aantal Prana Behandelingen te doen. Ik wist niet wat dit precies inhield en zou het nog steeds niet precies uit kunnen leggen, maar het heeft te maken met je energiestromen. De energiestromen in je lichaam raken door alle indrukken, gedachten en gedoe vervuild. Door de prana die Pam geeft probeert ze de basis energiestroom van al het afval en ballast te ontdoen, zodat je weer in je eigen energiestroom komt te zitten.
Hoe ging dat dan precies in zijn werk?
Ik ging zitten op een makkelijke stoel met mijn gezicht naar het Noorden. Pam zette een ruis cd aan waardoor er een bepaalde rust in de ruimte ontstond.
Hierna hield Pam haar handen vlak bij mijn hoofd en kwam er een rustige gemeenschappelijke ademhaling. Mijn handen lagen op mijn knieën en de voeten waren vlak op de grond. De behandeling duurt 12 minuten en de eerste 2 keer had ik last van heftig schokkende benen. Het zou met het aarden van mijn persoon te maken kunnen hebben. Verder heb ik alle keren een warm gevoel in mijn nek gehad en kon steeds gemakkelijker mijn gedachten laten gaan.
Als je open staat voor veranderingen in je leven, je open staat voor het feit dat er heel veel om ons heen gebeurt wat wij verder niet met het blote oog kan waarnemen, dan kan ik iedereen een prana behandeling aanbevelen.
 
© 2022 www.zingeving.org
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.